Misiunea noastră este să ajutăm cel puțin 1000 de persoane să-și genereze prima lor mie de dolari prin intermediul online-ului.

Am pregătit o serie de materiale care îți vor facilita accesul la informații despre diverse oportunități de afaceri online și exerciții utile ca viitor antreprenor

Accesează Gratuit Informațiile și hai să vezi cum poți porni de la zero afaceri pe internet ce îți pot oferi libertatea de a lucra de oriunde ai acces la un laptop și la internet.

Înregistrează-te în formularul de mai jos și urmeză informațiile pregătite pentru tine:

Vei avea acces la:

Spune-le și prietenilor tăi despre această oportunitate. Share-uiește această pagină cunoscuților tăi sau trimite-o într-un mesaj privat unei persoane ce ar găsi aceste informații utile.

Informațiile de la Smart Start sunt pentru tine dacă:

Cine suntem noi?

Ne-am cunoscut prin intermediul unor colaborări unde i-am ajutat pe prietenii noștri să își lanseze cursuri online în România ce le-au generat vânzări de peste 3.5 milioane de Euro. 

Am construit împreună sisteme automate de vânzare și am dezvoltat împreună abilități în multe arii ale online-ului, abilități pe care le vom putea împărtăși cu tine prin intermediul proiectului Smart Start.

Eu sunt Adrian Petrasca

Dar toată lumea îmi spune Adi. 

Dacă în trecut eram numit “domnul inginer”, având o carieră începută în domeniul construcțiilor, nu am rezonat niciodată suficient de tare cu aceasta pentru a rămâne blocat acolo, iar criza din 2009 și tot ceea ce a adus aceasta mi-a deschis noi orizonturi prin intermediul cărora, începând din anul 2016, am pășit pentru prima dată în lumea online-ului, dezvoltând mai multe investiții în aria e-Commerce-ului, în special pe Amazon USA. 

Având o pasiune incredibilă pentru comunitatea de unde a luat totul naștere și cu maximă recunoștință pentru cei care m-au format, am fost luat în echipa de mentori a Amazonienii România unde timp de mai mulți ani și pentru mai multe ediții de curs, am observat cum gândesc peste 4000 de noi antreprenori. 

Astfel am reușit să îmi accelerez atât capacitatea de a dezvolta afaceri în lumea online-ului și să capăt noi și noi abilități cât și să observ aspectele de mindset care separă câștigătorii de oamenii care încearcă. Tot în cadrul acestei comunități l-am cunoscut și pe Nicu.

Eu sunt Nicu Știrbescu

De când am pus mâna pe primul calculator am rezonat foarte mult cu tehnologia chiar dacă la acea vreme PC-urile nu erau atât de performante și nici telefoane mobile nu prea existau.

Am urmat un parcurs interesant în care am descoperit treptat tehnologiile din ziua de azi. Totul s-a schimbat când am avut prima dată acces la internet. Am fost fascinat de tot ce înseamnă web și de cum internetul capta atenția oamenilor de la an la an.

Pe repede înainte în 2013, am absolvit cu succes facultatea de Tehnica Dentară în București, iar după 3 ani de școlarizare trebuia să fac dinți în colaborare cu medicii stomatologi. Am apucat să fac practică câteva luni de zile după care am decis ca treaba asta nu-i pentru mine. 

Așa am renunțat la tot ce am învățat 3 ani în școală ca să încep un nou drum în lumea tehnologiei și a online-ului. 

A fost un drum anevoios cu provocări prin corporații unde am învățat disciplina rece tipic companiilor mari, ca mai apoi să merg pe calea antreprenorului și a freelancingului. Am pornit diverse afaceri în online, unele au dat greș, altele au funcționat, am prestat servicii și am reușit să-mi formez un set se skill-uri super utile în noua lume a online-ului.

În felul acesta am reușit să accesez diverse comunități din lumea afacerilor online și să cunosc oameni faini precum Adi.

Înainte de toate, la Smart Start credem în educație

Bazat pe abilitățile pe care le-am dezvoltat în această lume a antreprenoriatului online, am reușit să lansăm cu succes mai multe proiecte pe piața din România. Acestea nu ar fi fost posibile înainte de a investi zeci de mii de euro și mii de ore în cursuri și în educația noastră pe baza căreia am reușit împreună să întemeiem acest proiect.

Dacă te întrebi de ce vrem să oferim informații și să-i ajutăm și pe alții, răspunsul este unul simplu. În 2021 Adi era să își piardă viața într-un accident de unde a scăpat ca prin urechile acului, iar pe patul de spital a decis că dacă va putea să revină la o viață normală, vrea să împărtășească și altora din abilitățile lui care i-am creat un stil de viață frumos. Mi-a povestit despre planul lui și am decis să mă alătur având în vedere că mereu descoperim noi modele de afaceri online valide și nu este ca și cum am putea să le urmăm singuri pe toate. Nici nu ne dorim asta. Ne bucurăm de libertatea pe care o avem acum și ne bucurăm să creștem împreună alături de cei din comunitate, alături de care mereu se pot naște colaborări frumoase. 

Haideți însă înainte să ne focusăm pe dezvoltarea de abilități, pentru că fără acestea șansele de succes sunt mici. Atât noi cât și cei pe care-i vom avea invitați în comunitate îți vom împărtăși din cunoștințele noastre ca împreună să dăm naștere unei frumoase comunități unde ne vom putea ajuta. 

Nu toate informațiile vor fi gratuite și nu ascundem asta, însă atât pentru viitoarele cursuri pe care noi le vom dezvolta pe viitor cât și în cazul în care invitații noștri care vin să ne prezinte informații în cadrul comunității au astfel de cursuri, vom face tot posibilul să te ajutăm să iei cât mai multe informații pentru a putea avea acces la un minim necesar pentru a dezvolta noi cunoștințe și abilități.  

În cazul în care ești o persoană pozitivă și deschisă să evolueze alături de alții, te așteptăm în comunitate!