Eu sunt Nicu Știrbescu

De când am pus mâna pe primul calculator am rezonat foarte mult cu tehnologia chiar dacă la acea vreme PC-urile nu erau atât de performante și nici telefoane mobile nu prea existau.

Am urmat un parcurs interesant în care am descoperit treptat tehnologiile din ziua de azi. Totul s-a schimbat când am avut prima dată acces la internet. Am fost fascinat de tot ce înseamnă web și de cum internetul capta atenția oamenilor de la an la an.

Pe repede înainte în 2013, am absolvit cu succes facultatea de Tehnica Dentară în București, iar după 3 ani de școlarizare trebuia să fac dinți în colaborare cu medicii stomatologi. Am apucat să fac practică câteva luni de zile după care am decis ca treaba asta nu-i pentru mine. 

Așa am renunțat la tot ce am învățat 3 ani în școală ca să încep un nou drum în lumea tehnologiei și a online-ului. 

A fost un drum anevoios cu provocări prin corporații unde am învățat disciplina rece tipic companiilor mari, ca mai apoi să merg pe calea antreprenorului și a freelancingului. Am pornit diverse afaceri în online, unele au dat greș, altele au funcționat, am prestat servicii și am reușit să-mi formez un set se skill-uri super utile în noua lume a online-ului.

În felul acesta am reușit să accesez diverse comunități din lumea afacerilor online și să cunosc oameni faini precum Adi.