Înscriere
Logo Funnel Academy Adi Petrasca Nicu Stirbescu

Am generat peste 4 milioane de euro pentru clienții noștri din România prin funneluri de vânzare.

Dezvoltă-ți propriul tău funnel de marketing alături de noi

Obține acces la cunoștințele pe care le-am dobândit lansând proiecte de milioane de euro pentru clienții noștri din România, informații pe care le poți replica replica și adapta 100% pentru afacerea sau ideea ta!

Play Video

Curs Online de 8 module pentru antreprenori, coach, traineri, autori, freelanceri sau afaceri de servicii

*Prețul cursului cuprinde 6 luni de acces GRATUIT la comunitatea de suport.

Ofertă valabilă pentru încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Preț curs: 1.497€ !

(și doar pentru 30 de persoane)

Peste 4 milioane de euro generați pentru aceste branduri

Te-ai săturat de soluții ineficiente de promovare?

Dacă ai crezut că e simplu să (te) vinzi online și lucrurile nu au mers cum te așteptai, avem o soluție indiferent că ești un antreprenor care vrea să se promoveze singur, un expert dintr-un domeniu de coaching, trainer sau dacă ai o afacere.

“De multe ori, planul de acasă nu se potrivește cu cel din piață, când vorbim de succes în online.”

Ți se spune cât de simplu este să faci reclame, să ai un website de prezentare pentru afacerea ta și tot ceea ce este necesar pentru a fi prezent în lumea online.

Am urmărit situațiile din piață și am observat că mulți antreprenori trec prin următoarea situație:

Pe când începe să le apară zâmbetul pe buze, încât au găsit soluția funcțională de promovare și încep să vină primele vânzări, brusc ceva se întâmplă și clienții ăia mulți la care se așteptau nu mai apar.

Pentru că de cele mai multe ori sunt folosite tactici care acoperă o mică parte dintr-un întreg.

Ceva lipsește!

Dacă ți s-a întâmplat să ajungi în această situație, fără să ai o direcție clară, citește în continuare și te vom ajuta să ai mai multă claritate.

Fără o strategie completă de marketing (pe care mulți nici nu o iau în considerare înainte de a porni reclame), eșecul este inevitabil.

Cui transmiți un mesaj? Cu cine comunici efectiv? Unde? De ce? 

Ai verificat dacă acolo sunt clienții tăi? Cu ce îi atragi în afară de preț pentru a-ți asigura vânzarea?

Avem o soluție simplă și eficientă prin care toate aceste întrebări vor primi răspuns, iar tu ca antreprenor vei avea control sporit asupra pieței cu care comunici.

Vei ști ce să spui, când și cui. Iar asta va atrage atenția și te va ajuta să creezi autoritate în segmentul tău de piață.

De multe ori antreprenorul sau chiar și unele agenții de marketing, pornesc reclame fără un studiu de piață prin care să se asigure că în piață există clienți

Cel mai bun exemplu ar fi construirea unui mall într-un sat, pentru că știi că mall-urile sunt afaceri care atrag mulți oameni, dar nu faci un studiu inițial.

Și apoi constați că nu ai oameni acolo. Nu suficienți! Sau nu sunt cei potriviți.

Și nu te speria. În secolul acesta nu mai trebuie să apelezi la Institutul Național de Statistică pentru un studiu de piață. Avem totul la îndemână! Avem internetul și căi ușoare prin care să aflăm rapid unde ne sunt potențialii clienți!

Un funnel este construit pe baza unei strategii de marketing. Te vom ajuta să-ți creezi o viziune clară și să îți faci un plan simplu și eficient pentru promovarea afacerii tale.

Schema Funnel Academy bani care cad de sus in palnia de vanzari

Rețeta perfectă este la tine.
Trebuie doar să o accesezi!

Ești de apreciat...

De fiecare dată când ai decis că vrei să ai succes, ai început să cauți soluții și să te educi. 

Ești de apreciat și știm că de aceea ești aici.

Dacă nu făceai asta nu auzeai de toți termenii folosiți prin marketingul online.

Însă uite care este problema. 

Toate tacticile ce funcționează foarte bine pentru o afacere, s-ar putea să nu funcționeze pentru orice afacere.

Asta pentru că sunt tactici folosite parțial, care în majoritatea cazurilor funcționează temporar.

Unii fac reclame directe, unii email marketing, newslettere, alții fac social media management care duce spre pagina lor de vânzare etc. 

Dar atunci când pui toate elementele cap la cap și formezi un sistem complet, adaptat perfect pentru afacerea ta și prin care ghidezi piața rece spre a te cunoaște, a te place și abia apoi spre a cumpăra de la tine, lucrurile încep să devină reale, indiferent că ești antreprenor, agenție, coach, trainer sau afiliat!

Dacă vrei să controlezi tot ecosistemul de promovare folosit pentru o companie sau pentru clienții tăi, îți recomandăm să nu mai stai pe gânduri și să ni te alături! 

Funnel Academy este comunitatea unde te ajutăm să-ți dezvolți cel mai eficient sistem automat de promovare prin funnel-uri și unde îți vom arăta exact modelul pe care l-am aplicat în repetate rânduri, pentru a le genera clienților noștri din România, vânzări de peste 4 milioane de Euro.

Încă te întrebi ce trebuie să faci ca să ai succes în promovarea ofertei tale?

Ce înseamnă pentru tine să ai succes în online?

Followerii sau like-urile? Mai mulți abonați? Mai multe vânzări? Mai mulți clienți? 

Ei bine oricare ar fi varianta la care te gândești acum, cert este că afacerea ta poate supraviețui DOAR dacă are clienți. 

Fără clienți ești cu siguranță pe calea cea dreaptă către faliment.

Dacă ai testat mai multe variante de promovare și totuși simți că se putea mai bine haide să vedem ce ar trebui să se întâmple la fiecare pas din promovare. 

Care este traseul pe care-l urmează clienții tăi până la cumpărare?

Problema antreprenorilor care vor rezultate din online este că nu au o strategie potrivită de marketing sau încredințează promovarea unor agenții care nu înțeleg afacerea.

Agențiile bune sunt puține, sunt suprasolicitate și nu se mai pot focusa pe toate aspectele ce ar putea face o mare diferență.

Apoi te întrebi de ce nu ai rezultate?

Pentru că majoritatea afacerilor nu înțeleg traseul pe care clienții lor trebuie să-l urmeze pentru a lua decizia de cumpărare.

Și pe bună dreptate!

Nimeni nu are nici un drept să te judece dacă poate nu ai înțeles cum funcționează lucrurile până acum. La urma urmei tu excelezi în domeniul tău de activitate și ți-ai dorit să dai maxim de valoare acolo unde ai expertiză

Numai că, dacă vrei să vinzi în online, îți trebuie o strategie de marketing completă și potrivită pentru afacerea ta.

Îți trebuie o strategie prin care scoți potențiali clienți din mediul online și îi transformi în clienții tăi fideli într-un mod natural.

Și poți face asta automatizat.

Îți creezi funnel-ul iar acesta poate prelua un număr nelimitat de clienți în același timp.

Funnel-ul tău este ca cel mai bun agent de vânzări pe care-l formezi o singură dată și care vorbește la orice oră cu un număr nelimitat de clienți.

Vei obține oameni gata pregătiți, educați, știind clar cine ești și ce ai de oferit. 

Mai rămâne doar să le vinzi!

Cred că la finalul zilei asta îți dorești și tu pentru afacerea ta: să aibă clienți constant astfel încât tu să te poți focusa pe expertiza ta.

Tot ce ai de făcut este să te pui în papucii clientului tău

Trebuie să-ți cunoști extraordinar de bine avatarul de client.

“Odată ce ai definit avatarul de client, adică știi particularitățile clientului tău ideal, toată comunicarea se simplifică enorm. “

Tot ce trebuie să faci este să preîntâmpini clientul cu acel ceva care îl atrage către tine ca mai apoi să începi să construiești o relație cu el.

Secretul stă în retargetare

Există studii care demonstrează că un client trebuie să vadă o ofertă de cel puțin 7 ori până face achiziția. 

Numărul de vizualizări depinde clar de valoarea ofertei dar și de alți factori.

Ai cumpărat vreodată un produs de pe internet doar pentru că ai văzut o reclamă și atât?

Probabil că nu. 

Iar dacă ai făcut-o ai făcut-o pentru că era un obiect foarte ieftin, foarte util, care îți rezolva o problemă sau o nevoie urgentă și ți-ai permis să riști niște bani fără să te informezi prea mult.

Orice alt produs sau serviciu mai scump, nu se vinde deloc ușor la prima interacțiune.

Când faci o achiziție online, analizezi ce promisiune îți face acea ofertă, de către cine este vândută, iar abia apoi cumperi. 

Și toate astea DOAR dacă simți că îți  rezolvă problema.

Ce faci dacă pierzi un astfel de client? Cum îl aduci înapoi?

Acesta este avantajul suprem al sistemului pe care noi îl promovăm.

Într-un funnel tu vei avea mereu control asupra pasului la care s-a blocat un client.

Secretul constă în modul prin care comunici și etapele călătoriei potențialului client.

(Te-ai gândit că poate nu mereu este cel mai potrivit moment în care să achiziționeze?)

Un funnel îți permite să revii mereu către potențialii clienți în timp ce baza ta de date crește pentru că vei avea datele lor de contact.

Sistemul automat va colecta datele de contact ale vizitoatorilor ca tu să ai pozibilitatea să comunici cu aceștia constant. 

Astfel tu ai mai mult control asupra întregului proces de vânzare.

Uite care este marele avantaj al comunicării eficiente

Hai să le luăm pe rând.

Ce este un funnel de vânzare? 

Este o înșiruire de etape construite pe baza unei strategii clare prin care treci potențialii clienți, pregătindu-i pentru vânzarea produsului sau al serviciului tău.

Nu toți cei care intră în funnel vor ajunge imediat să fie și clienții tăi.

 • Un funnel filtrează pas cu pas oamenii în mod controlat, astfel încât la vânzare ajung doar când sunt cu adevărat pregătiți să cumpere.
 • Un funnel are mai multe etape și începe încă din momentul în care cineva interacționează cu materialele tale din online – fie o postare, un articol, un blog, un video sau o reclamă. 

Te vom ghida în procesul de comunicare la fiecare pas astfel încât potențialii clienți să înțeleagă de ce este în avantajul lor să vină către tine.

Partea cea mai frumoasă este că etapele din funnel se vor automatiza, astfel încât tu să muncești doar atunci când creezi funnel-ul, iar apoi îți vei putea muta atenția ca să aduci noi oameni în funnel.

Află cum poți genera clienți noi pe pilot automat folosind un funnel de vânzări

Preț curs: 1.497€ !

*Prețul cursului cuprinde 6 luni de acces GRATUIT la comunitatea de suport.
Ai întrebări? completează formularul de mai jos și revenim cu răspunsul către tine, pe email.

Ofertă valabilă pentru încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

(și doar pentru 30 de persoane)

De la cine înveți să creezi propriul funnel de vânzări?

Numele meu este Nicu Știrbescu

De când am pus mâna pe primul calculator am rezonat foarte mult cu tehnologia chiar dacă la acea vreme PC-urile nu erau atât de performante și nici telefoane mobile nu prea existau.

Am urmat un parcurs interesant în care am descoperit treptat tehnologiile din ziua de azi. Totul s-a schimbat când am avut prima dată acces la internet. Am fost fascinat de tot ce înseamnă web și de cum internetul capta atenția oamenilor de la an la an.

Adevăratele provocări au pornit undeva prin 2017 când am început pentru prima dată să fac bani online pentru că deja vedeam o grămadă de oportunități. Am învățat să vând online produse pe Amazon și să fac eCommerce în piața internațională.

Totul mergea conform planului dar simțeam că ceva nu se leagă, simțeam că nu cunosc niște aspecte esențiale despre ce înseamnă să vinzi în online.

În acea vreme aveam și un job full time în corporație unde producem bani pe care îi investeam în afacere. Încercam din răsputeri să fac trecerea de la angajat la antreprenor.

Încet încet am reușit să ies din corporație dar am dat de nenumărate alte provocări care m-au ajutat să evoluez și să înțeleg cum funcționează dinamica vânzărilor online, ce înseamnă marketingul online și cum se face.

Așa l-am cunoscut pe Adi, alături de care am decis să facem din pasiunea noastră, vânzările online un lucru util și pentru ceilalți. Am ajutat prieteni de-ai noștri să-și lanseze produse educaționale online cu folosindu-ne de strategii bine alese de promovare și de funnel-urile de vânzare potrivite.

Am realizat că asta este soluția optimă (și cea mai accesibilă) de a avea succes în online pentru orice afacere care vrea să clădească în jurul ei o comunitate de clienți loiali.

Toată această călătorie a început din dorința mea de a afla secretul celor care au succes în online, iar acum pot spune că am generat pentru clienții noștri peste 4 milioane de euro în vânzări tocmai pentru că am înțeles aceste secrete.

De la cine înveți să creezi propriul funnel de vânzări?

Numele meu este Adi Petrasca

Viața reală din antreprenoriat a început la final de 2016. Atunci am făcut un curs prin care am învățat să vând produse pe Amazon. Eram corporatist, fost inginer constructor, mai lucrasem în administrarea unor clinici medicale. Încercasem mai multe abordări ale carierei, însă ceva nu se lega. Îmi doream ceva mai bun de la viață și am simțit că acel curs din 2016 îmi va aduce ceva bun în anii ce vor urma.

Am plătit 1500 de dolari de pe descoperirea de card. Parcă simt și acum emoția, adrenalina când am plătit suma aia de bani.

Apoi am mai luat și un credit de la bancă pentru lansarea primului meu produs pe Amazon. A fost cea mai bună decizie financiară din viața mea încât, după o serie de încercări și fail-uri, am descoperit în sfârșit un model de business serios, unde începeam să văd rezultate.

Aceeași investiție mi-a deschis mai multe uși. Mi-a dat încredere și m-a ajutat să înțeleg cu ce se mănâncă marketingul. Astfel am început și activitatea de marketing afiliat cu care am generat profituri de zeci de mii de euro.

Având o pasiune incredibilă pentru comunitatea de unde a luat totul naștere și cu maximă recunoștință pentru cei care m-au format, am fost luat în echipa de mentori a Amazonienii România unde timp de mai mulți ani și pentru mai multe ediții de curs, am observat cum gândesc peste 4000 de noi antreprenori.

Astfel am reușit să îmi accelerez atât capacitatea de a dezvolta afaceri în lumea online-ului și să capăt noi și noi abilități, cât și să observ aspectele de mindset care separă câștigătorii de oamenii care încearcă.
Pentru Amazonienii am fost de asemenea afiliatul lor de top în cadrul mai multor lansări consecutive. Asta le-a atras atenția autorilor, și astfel am fost preluat în echipa de promovare a cursului, unde l-am cunoscut și pe Nicu.

Pornind de la activitatea de afiliat, unde nici nu știam la vremea aceea că sistemul pe care-l aplicam este un funnel, am generat mereu sume considerabile bazat pe abilitățile mele de comunicare și pe cunoștințele pe care mi le-am îmbunătățit investind zeci de mii de euro în cursuri și evenimente.

Consider astfel că am capacitatea să te ajut și pe tine să îmi urmezi calea, fie că ai o ofertă proprie sau nu.

Descarcă eBook-ul Gratuit

Vei primi un email cu link-ul de acces către eBookul tău de îndată ce apeși pe butonul roșu și completezi formularul.

Cum se desfășoară programul Funnel Academy

Vei învăța cum să îți construiești propriul funnel, adaptat perfect la afacerea ta, astfel încât la final să obții un sistem bine pus la punct prin care să generezi vânzări constante.

Vei descoperi care este strategia de la baza unui funnel de vânzări, astfel încât să poți înțelege fiecare etapă a călătoriei clientului ideal și să știi ce trebuie să faci la fiecare pas și mai ales ce să monitorizezi ca să te asiguri că vinzi.

Vei primi de la noi întreaga structură pe care îți creezi strategia de marketing, structura funnelului, instrucțiunile necesare pentru toolurile cu care implementezi strategia pentru a crea funnelul și de asemenea vei primi template-uri de pagini și de mesaje pe care să le folosești astfel încât să îți fie foarte ușor să-ți creezi propriul sistem.

Scopul nostru nu este să îți dăm informații copleșitoare care să te facă sa alergi prin informație fără să înțelegi mare lucru. Am creat pași simpli și logici de urmat, prin intermediul cărora vei putea să îți creezi strategie de marketing pentru funnelul de vânzare.

Mai mult decât atât, ne-am propus să fim lângă tine și să-ți oferim tot suportul nostru ca să te facem să înțelegi și să pui în practică tot ce este necesar. Nu ai cum să eșuezi, singura variantă este succesul. Trebuie doar să te ții de treabă!

Dacă noi am reușit să generăm part-time rezultate semnificative, de ordinul milioanelor de euro, înțelegând și folosind aceste secrete din online, atunci cu siguranță că și tu vei putea să o faci. Mai ales că ai 100% suportul nostru.

Uite ce ți-am pregătit pentru fiecare modul, ca la final să ai propriul funnel de vânzări

 • Recomandări organizatorice
 • Setarea așteptărilor față de curs
 • Recomandări pentru buna desfășurare a activităților
 • Importanța consistenței – activități lejere zilnice vs activitate intense concentrate
 • Stabilirea segmentului de piață în care activăm
 • Detalierea conceptului de funnel

 

 • Stabilirea ofertei de la care începem construcția funnel-ului
 • Avatarul de client
 • Analiza concurenței din segmentul tău de piață
 • Canalele de comunicare
 • Magnetul de marketing
 • Stabilirea surselor de trafic
 • Branding – stabilirea numelui
 • Personal Branding vs Business
 • Web Hosting – servicii și setări tehnice
 • Optimizarea conturilor de social media
 • Secretele comunicării de la acest pas din funnel
 • Comunicarea la nivel de customer service

 

 • Secretele unui Squeeze page eficient
 • Tool-uri și platforme
 • Webdesign atrăgător cu zero skilluri
 • Setari de tracking – monitorizarea traficului
 • Email Marketing – integrare și automatizare
 • Structura primulelor emailuri – recomandări
 • Particularități pentru un Thank you page plin de surprize
 • Viziunea long term – Value Ladder, One Time Offer
 • Secretele comunicării de la acest pas din funnel

 

 • Importanța celor 4 etape esențiale din cadrul unui customer journey ideal
 • Gestionarea riscurilor nerespectării etapelor
 • Tehnic și strategie – Crearea pașilor din funnel
 • Secretele comunicării de la acest pas din funnel
 • Introducere GDPR

 

 • Importanța revenirii la această etapă înainte de vânzare
 • Particularități în tratarea acestei etape în cazul afilierilor
 • Particularități de comunicare – poziționare pe piața
 • Autoritatea câștigată prin educare – avantaje și dezavantaje
 • Secretele comunicării de la acest pas din funnel
 • Cum creezi o pagina dedicată testimonialelor
 • Importanța retargetingului de la această etapă

 

 • Structura unei pagini de vânzare
 • Particularități tehnice din procesul de vanzare
 • Automatizarea procesului de vânzare
 • Particularități în tratarea acestei etape în cazul afilierilor
 • Importanța retarghetării pe etape
 • Ofertă versus produs sau serviciu
 • Secretele comunicării de la acest pas din funnel

 

 • Familiarizarea cu indicatorii
 • Forme de monitorizare
 • Troubleshooting bazat pe indicatori
 • Gestionează și monitorizează mesajele de la customer support

 

 • Conceptul de Funnel Hub
 • Importanța atenției oferite celor ce au achiziționat oferta noastră
 • Cum implementezi un sistem de afiliere
 • Particularități și recomandări în afiliere
 • Recomandări în asocierea brandului cu alte entități
 • Secretele comunicării de la acest pas din funnel

De ce ar trebui să te înscrii chiar acum la curs

Susținem ideea că este suficient să aplici 30% din informațiile pe care le prezentăm în curs ca să vezi o diferență semnificativă în vânzările pe care le generezi

Află cum poți genera clienți noi pe pilot automat creându-ți propriul funnel de vânzări!

Preț curs: 1.497€ !

*Prețul cursului cuprinde 6 luni de acces GRATUIT la comunitatea de suport.

Ofertă valabilă pentru încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

(și doar pentru 30 de persoane)

Ce spun oamenii pe care i-am ajutat

Claudiu Nistor

Co-Fondator GoPublish

Răzvan Aleman

Co-Fondator GoPublish

Alex Hudițan

Co-Fondator Amazonienii

Vlad Dragomir

Co-Fondator Amazonienii

Vlad Niță

Fondator Fondator și CEO la DoAds

Răzvan Gheorghiu

Radu Jurcovan

Constantin

Maria Ivanciuc

Marius Acul

Uite ce primești dacă te înscrii

Suport continuu în cadrul grupului de curs

Timp de 6 luni de zile vei avea acces constant la noi în intermediul grupului de curs, unde vom dezbate orice problemă sau blocaj pe care îl întâmpini în dezvoltarea propriului tău funnel. Vom lucra concret pe situațiile întâmpinate de cursanți astfel încât să nu existe blocaje la nivel de grup sau individual. 

Vei putea participa la webinarii de suport sau de Q&A unde abordăm toate situațiile mai complexe ce necesită explicații suplimentare.

Webinariile vor fi planificate în funcție de nevoile cursanților. Nu-ți face griji dacă nu poți ajunge la webinariile LIVE. Păstrăm totul înregistrat pe platforma de curs astfel încât să poți urmări webinarul când vrei tu sau când îți permite programul.

Acces la platforma de curs și contul cursantului

Cursul împreună cu toate înregistrările webinariilor vor fi postate într-o platformă privată pe website-ul nostru, unde vei avea acces lifetime în baza adresei de email folosită să te înscrii la curs. 

Vei putea să urmărești materialele când vrei tu și de pe orice tip de device, laptop, tabletă sau smartphone, însă nu vei putea fi logat de pe mai mult de 2 device-uri sau din localități diferite în același timp.

Ai 6 luni de acces Gratuit la comunitatea de suport

Vei avea acces gratuit pentru 6 luni la comunitatea unde te ajutăm să-ți dezvolți cel mai eficient sistem automat de promovare. Vei avea alți antreprenori alături de care poți iniția discuții, poți cere feedback sau alături de care te poți asocia sub formă de accountability partner. Practic sunt oameni care se află în aceeași călătorie ca și tine.

Timp de 6 luni de zile, ai posibilitatea să interacționezi cu noi sau cu ceilalți colegi.

După cele 6 luni de la începerea cursului, vom dezbate topicuri tot mai avansate ce pot fi implementate pentru a-ți dezvolta și mai departe afacerea sau efectiv pentru suport.

Vei avea posibilitatea să-ți păstrezi accesul la comunitatea privată pentru doar 100€ pe lună, reprezentând taxa de acces de tip subscripție care se va percepe separat de costul cursului și doar dacă tu optezi pentru asta.

Comunitatea și suportul nostru este cel mai de preț lucru de care poți beneficia. Vei avea suficient de mult timp la dispoziție astfel încât să extragi maxim de valoare pentru a-ți pune la punct primul tău funnel online, încât să faci din această investiție una cât se poate de eficientă.

Vei avea de asemenea o serie de BONUSURI

Acesta este unul din cele mai tari bonusuri pe care îl poți primi.

Ce sunt aceste template-uri? Gândește-te că tot ce trebuie să faci ca să îți construiești paginile funnel-ului tău, este să dai click pe un link și să imporți un template pe care noi l-am pregatit special și pe care tu îl poți folosi direct, fără să faci schimbări majore la partea de design și structură.

Tot ce trebuie să faci este să înlocuiești textele cu cele pentru afacerea ta și să adaugi câteva poze.

Nu-i așa ca e super tare?

Doar construcția unei pagini poate să dureze în mod normal în jur de câteva ore dacă nu ai skillurile necesare sau spirit artistic. Noi ne-am gândit să-ți facem viața mai ușoară și să facem o parte din treabă pentru tine.

Primești template-uri pentru pagini ca să nu-ți mai bați capul și cu designul grafic, iar la final să ai un funnel care arată bine și care convertește.

Bonus 001 Funnel Academy

Dacă știi să vorbești atunci știi și să scrii texte care vând.

Copywriting-ul este poate cel mai important element atunci când vorbim de construcția propriului funnel.

Textele le găsești oriunde, de la reclame la emailuri până la textele dintr-o pagină sau scriptul unui videoclip.

Chiar și un video de prezentare are la bază tot un text/script gândit în așa fel încât să miște cititorul/ascultătorul către o acțiune dorită.

În workshopul de copywriting aflăm secretele prin care oricine poate ajunge să scrie texte care să fie citite, ușor de consumat și cel mai important texte care mișcă ceva în cititor astfel încât la final să facă acțiune.

Chiar dacă este doar o temă pentru care am creat un template pe care trebuie să-l completezi, este un aspect pe care mulți nu-l tratează cu seriozitate, însă totul începe de la definirea avatarului de client.

Desigur că nu știi cum să te adresezi și ce să spui pieței, dacă nu ai clarificat acest topic. Aici se încăpățânează cei mai mulți antreprenori. Nu știu despre acest aspect, sau nu-și fac această temă.

Dacă nu știi cui îi vinzi, cel mai probabil vei avea dificultăți în a găsi oamenii care au nevoie de produsele sau serviciile tale, iar eforturile tale nu vor fi răsplătite la adevărata lor valoare.

Este esențial să ai o imagine cât mai bine conturată despre un potențial client ideal, acel client pentru care te-ai trezi și din somn ca să-l îl ajuți cu ceva, pentru că îți face plăcere să colaborezi cu el.

De îndată ce ai definit avatarul de client, o mare parte din treabă este ca și făcută. Îți rămâne doar să cauți acel profil de persoană în locurile potrivite și să-l atragi spre tine.

Am creat 2 workshop-uri separate, unul pentru traficul gratuit, iar celălalt este despre traficul plătit , mai exact Facebook Ads.

Un funnel va funcționa doar dacă vei aducec traci către el, acest trafic este format din oamenii care la un moment dat sau altul îți vor vizita paginile funnel-ului tău.

Vei învăța cum să faci campanii eficiente de Facebook Ads prin care să aduci leaduri calificate către pagina ta de magnet. 

Nu vrei să plătești pentru reclame? Perfect! Ai la îndemână o metodă prin care aduci din social media trafic calificat și cu efort redus. Tot ce trebuie să faci este să creezi conținut relevant pentru audiența ta.

Un funnel începe din momentul în care o persoană necunoscută intră în contact cu orice fel de material pe care îl ai în online, fie că vede un video pe social media fie că a auzit de tine și caută direct site-ul tău.

Odată ce ajunge pe paginile din cadrul funnel-ului tău, fie că vorbim de o pagină de abonare sau o pagină de vânzare, ai șansa să-i arăți vizitatorului diverse informații care să-l ghideze către o anumită acțiune.

Toate informațiile de pe pagini un un anumit scot, motiv pentru care avem o anumită ordine și au un scop precis pentru secțiunile care trebuie și care nu trebuie să fie pe anumite pagini. .

Cu ajutorul checklistului vei înțelege care sunt elementele din paginile tale, ce rol au și ce trebuie să conțină fiecare.

Un alt secret pe care puțini îl cunosc despre eficiența unui funnel este că nu doar textul ajută la conversie, ci și modul în care arată pagina din punct de vedere vizual.

Tot ce ține de cum sunt așezate textele, imaginile, butoanele, elementele dintr-o pagină va fi la îndemâna ta.

Cu ajutorul workshopului la care vei avea acces, vei înțelege logica din spatele unui funnel care arată foarte bine, iar catalogul de resurse te va ajuta să îți construiești mult mai rapid o pagină care arată excelent.

Catalogul conține o colecție întreagă de resurse web unde găsești imagini gratuite de tot felul, ilustrații, fundaluri, tooluri pentru alegerea culorilor, inspirație pentru design-uri geniale și multe altele.

Practic catalogul îți scutește ore întregi de căutări pe internet în cazul în care ai nevoie de imagini, pictograme sau ilustrații pentru a le folosi atunci când îți construiești propriul funnel sau chiar dacă alegi să folosești doar template-urile de pagini de la noi.

Nu mai este un secret faptul că formatul video este in top si că asta atrage atentia cel mai bine. Însăși platforma de social media TikTok este construita pe acest principiu si având la baza doar acest format media.

Cel mai eficient mod ca să atragi trafic către funnelul tău de vânzare este printr-un videoclip ce transmite mesajul potrivit. Dar ca să obții acest videoclip ai nevoie să cunosti cum să filmezi acest clip si cum să-l editezi astfel încât să rezulte un super videoclip care va convinge pe cei care il văd să meargă mai departe către pagina ta de magnet. 

Fie că vrei să rulezi reclame pe Facebook ca să aduci trafic , fie că vrei să te folosești de platformele de unde poți aduce trafic gratuit, ai nevoie să creezi acest tip de contținut pentru audienta ta.

Vrei să-ți construiești propriul design unic folosindu-te de resursele din acest curs?

Vom parcurge împreună secretele pentru a obține un design atrăgător care convertește de fiecare dată.

O pagină de vânzare sau oricare altă pagină din funelul tău trebuie să arate bine dar mai important decât atât este ca informația din pagină să poată fi consumată într-un mod facil.

La finalul primei ediții de curs și pentru orice ediție viitoare, membrii comunității Funnel Academy vor putea intra într-un parteneriat cu noi, sub forma de afiliere.

Practic, vei putea trimite trafic direct în funnel-ul nostru de vânzare prin intermediul propriului tău link de afiliat, și pentru fiecare conversie pe care o vei genera pe baza recomandărilor tale, vei primi un comision de ordinul sutelor de euro din vânzarea generată.

Vei avea toate materialele necesare și trainingul aferent pentru a face asta, din partea noastră.

Potențialul unui funnel eficient de vânzare

Ce conține pachetul Funnel Academy?

• Strategie Marketing Funnel Academy 

• Acces la webinariile periodice de Coaching Group

• Template-uri design grafic și structură pagini

• Workshop avansat construcție funnel

• Workshop Copywriting

• Workshop Facebook Ads – Trafic Plătit

• Workshop Trafic Gratuit

• Workshop Editare video de bază

• Ghidul pentru research Avatar de client

• Checklist structură pagini funnel

• Catalogul resurselor pentru construcția unui funnel

Preț pachet: 1.497€ !

*Prețul cursului cuprinde 6 luni de acces GRATUIT la comunitatea de suport.

Cum ar fi dacă în loc de mii de euro plătiți în stânga și-n dreapta pe la agenții de marketing, ai investi doar 1497€ de Euro ca să primești tot ce oferim în Funnel Academy și astfel să fii tu cel care știe cum se fac lucrurile?

Cel mai simplu mod ca să afli dacă merită este să vezi de câți clienți noi ai nevoie ca să recuperezi investiția.

Fă-ți un calcul și vezi de câte vânzări are nevoie afacerea ta ca să recuperezi banii pe care îi plătești. Dar gândește-te că vei obține un sistem de vânzare online cu potențial enorm pentru afacera ta, la care vei ști toate particularitățile și astfel vei putea oricând să faci îmbunătățiri.

Și mai mult, vei putea crea oricând noi funnel-uri pentru următoarele idei de afaceri.

Este mult mai simplu să cunoști toate aspectele unui sistem de vânzări online, ca mai apoi să poți delega anumite taskuri dacă nu dorești să le faci singur, dar esențial este să te educi în această direcție ca să știi ce să ceri mai departe.

Vrem să fii full focus...

Ai Garanția cu Risc Zero - 100% Banii Înapoi

Dacă din orice motiv ajungi la concluzia că acest curs nu este pentru tine sau nu ți se potrivește, ai opțiunea de rambursare integrală a sumei plătite în primele 30 zile din momentul începerii cursului.

Avem toată convingerea că acest curs îți va aduce rezultate de îndată ce începi să aplici informația pe care ți-o oferim. Știm că procedurile prezentate în curs funcționează.

Nu doar că le-am testat, ci am generat milioane de Euro folosind exact metoda prezentată în curs, așa cum am aplicat-o pentru clienții noștri.

Însă se poate să constați că informațiile nu sunt potrivite și pentru tine, caz în care vei avea această garanție. Trebuie doar să ne anunți acest aspect printr-un email la hello@smartstart.ro

Cum știi dacă acest curs este pentru tine...

Dacă te regăsești într-una din situațiile de mai jos ai nevoie de un funnel de vânzări

ESTE PENTRU TINE DACĂ

Ofertă valabilă pentru încă:

Zile
Ore
Minute
Secunde

(și doar pentru 30 de persoane)

Cele mai frecvente întrebări

AI ÎNTREBĂRI? VEZI MAI JOS LISTA CU RĂSPUNSURI

Cum și unde se desfășoară cursul?

Totul este online. Vei avea acces la o platformă de curs, unde vom elibera treptat informațiile din curs și vei avea acces la un grup de Facebook privat unde vei putea oricând să vi și să adresezi întrebări sau să comunici cu ceilalți cursanți. Accesul la platforma de curs este pe viață, pe când grupul de suport este gratuit doar în primele 6 luni, după care, dacă decizi că vrei să rămâi în cadrul acestuia, va fi o subscripție de 100 Euro/lună.

Cât costă cursul?

Prețul efectiv al cursului este cel afișat pe pagina de prezentare a cursului, respectiv 1497 Euro. Cu siguranță acest preț va crește pe viitor.

Când începe cursul?

Cursul va începe în momentul în care te înscrii și plata ta este confirmata. Nu este nevoie să aștepți până într-o anumită dată ca să începi cursul. 

Trebuie să am cunoștințe avansate de copywriting sau de design grafic?

Nu ai nevoie de cunoștințe avansate încât avem teme care te vor ajuta să deblochezi modul în care comunici cu audiența, vom avea template-uri, platforme și materiale super ușor de folosit.

Voi avea acces permanent la autorii cursului?

Vom fi mereu disponibili în cadrul grupului de suport, unde vom răspunde tuturor întrebărilor și particularităților ce apar pe parcurs.

Ce se întâmplă cu grupul de suport după cele 6 luni de la începerea cursului?

Accesul la grupul de suport și la informațiile discutate în cadrul acestuia sunt gratuite pentru 6 luni de la începerea cursului, după care, se poate opta pentru a rămâne în cadrul acestuia sub forma unei subscripții lunare în valoare de 100 Euro.

De ce acest preț?

Orice informații din cărți sau din cursuri sunt lipsite de valoare dacă nu sunt puse în aplicare. Dacă ai sau creezi o ofertă bună, care generează cel puțin câteva zeci de euro pe vânzare, prin sistemul pe care-l prezentăm, vei putea genera profituri de cel puțin zeci de mii de euro pe an. Este mult, este puțin? Depinde cu ce comparăm această oportunitate, însă simpla realizare a unei strategii de marketing, proprie sau pentru o terță parte, va amortiza costul cursului.

Pot achita și în rate?

Nu știm dacă pe viitor va exista această opțiune, însă momentan nu există posibilitatea de a achita cursul în rate.

Cum se face plata?

Pentru a te înscrie trebuie sa apeși pe butonul de înscriere de pe această pagină, să urmezi instrucțiunile și să completezi formularele, iar la final să alegi modalitatea de plata care este cu cardul sau prin transfer bancar. Dacă nu te descurci sau ai întrebări, anunta-ne.

Ce fac dacă ratez un Webinar din curs?

Vei avea mereu posibilitatea să revezi un webinar în reluare, încât acestea vor fi înregistrate. 

Cum funcționează garanția?

Dacă din orice motiv ajungi la concluzia că acest curs nu este pentru tine sau nu ți se potrivește, ai opțiunea de rambursare integrală a sumei plătite în primele 30 zile din momentul începerii cursului. Trebuie doar să ne trimiți un email și să ne anunți.

Hai să facem o recapitulare

Este momentul să conștientizezi că
decizia este la tine

Văzând multe oferte existente în piață, ce sunt promovate necorespunzător, ne este foarte ușor să înțelegem de ce unii antreprenori nu au vânzări așa cum și-ar dori.

O afacere se bazează pe clienți și pe vânzări și știm că poți face mai mult pentru tine, pentru afacerea ta și pentru familia ta atunci când aceste vânzări vin constant.

Dacă este necesar să faci un lucru, acela este să fii responsabil pentru succesul afacerii tale.

Dacă ai nevoie de pași concreți de urmat, care să te scoată din impas și să începi să generezi vânzări constante, atunci nu mai sta pe gânduri.

Ai în față un sistem validat, care ne-a ajutat să generăm milioane de euro pentru clienții noștri din România.

De ce să riști să rămâi fără vânzări când poți să creezi autoritate în jurul brandului tău și în același timp îți creezi propria bază de date cu potențiali clienți la care vei putea reveni mereu?

Gândește-te doar la acest avantaj! Față de orice competitor din segmentul tău de piață, tu vei avea mereu posibilitatea să comunici cu oamenii.

Acum este momentul să profiți de cea mai tare oportunitate pe care antreprenorii o au la dispoziție ca să-și crească exponențial afacerile.

Hai alături de noi în Funnel Academy să descoperi cum să-ți construiești propriul funnel de vânzări adaptat perfect pentru afacerea ta.

Preț pachet: 1.497€ !

*Prețul cursului cuprinde 6 luni de acces GRATUIT la comunitatea de suport.
Ai întrebări? completează formularul de mai jos și revenim cu răspunsul către tine, pe email.

Ofertă valabilă pentru încă:

Zile
Ore
Min
Sec

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să ne contactezi și îți vom răspunde cu drag.

PRIMUL PAS: Completează formularul...

Vei primi un email cu link-ul de acces către eBookul tău de îndată ce completezi formularul și apeși pe butonul roșu.