Eu sunt Adrian Petrasca

Dar toată lumea îmi spune Adi. Sunt cofondatorul proiectului SmartStart, proiect ce a luat naștere din dorința de give back și de a ajuta și a încuraja educația financiară și antreprenorială din România.

Dacă în trecut eram numit “domnul inginer”, având o carieră începută în domeniul construcțiilor, nu am rezonat niciodată suficient de tare cu aceasta pentru a rămâne blocat acolo, iar criza din 2009 și tot ceea ce a adus aceasta mi-a deschis noi orizonturi prin intermediul cărora, începând din anul 2016, am pășit pentru prima dată în lumea online-ului, dezvoltând mai multe investiții în aria e-Commerce-ului, în special pe Amazon USA. 

Având o pasiune incredibilă pentru comunitatea de unde a luat totul naștere și cu maximă recunoștință pentru cei care m-au format, am fost luat în echipa de mentori a Amazonienii România unde timp de mai mulți ani și pentru mai multe ediții de curs, am observat cum gândesc peste 4000 de noi antreprenori. 

Astfel am reușit să îmi accelerez atât capacitatea de a dezvolta afaceri în lumea online-ului cât și să capăt noi și noi abilități și să observ aspectele de mindset care separă câștigătorii de oamenii care încearcă. 

Prin intermediul proiectului SmartStart voi împărtăși cu tine cât mai multe informații din tot ceea ce am descoperit pe acest drum ca împreună să creem un mediu antreprenorial așa cum și eu mi-aș fi dorit să existe atunci când m-am apucat de treabă. 

Dacă ai orice mesaj care vrei să ajungă la mine, te rog să-mi trimiți un email pe adrian@smartstart.ro