Singura facultate de care vei avea vreodata nevoie!

ACADEMIA MILIONARILOR

este o platformă unde înveți cum să faci bani online, cum să investești, cum să-ți creezi o afacere online, lecții despre mindset și tot ce ai nevoie ca să devii o persoană de succes

Click pe butonul de mai jos ca să te înscrii în Academia Milionarilor

Ce este Academia Milionarilor?

Este mai mult decât un curs, este o scoală a oamenilor ce doresc să se educe financiar și să genereze mai multă bunăstare în viața lor

POTRIVIT CHIAR SI PENTRU INCEPATORI

Cursuri care te invata cum sa faci primii tai bani fara sa fie nevoie ca tu sa ai bani deja. Pe langa asta in Academia Milionarilor sunt cursuri care te invata cum sa iti deschizi o afacere si cursuri care te invata cum sa iti investesti banii. Deci putem spune ca Academia Milionarilor te ajuta sa ajungi treptat de la 0$ la 1.000.000$.

PESTE 30 DE ORE DE MATERIALE VIDEO

Ti-am pregatit 10 cursuri care sa te ajute sa progresezi in special din punct de vedere financiar, dar nu am omis sa includem si cursuri despre mindset si sport. Vrem sa devenim bogati, insa vrem sa fim si sanatosi ca sa ne putem bucura pe deplin de succesul nostru.

ACCES LA GRUPUL PRIVAT

Pe langa informatiile valoroase pe care le veti primi in cursurile academiei o sa primiti acces si la grupul privat unde o sa puteti interactiona cu Vlad, cu profesorii si cu restul membrilor. Practic o sa fii inconjurat de sute de oameni cu acelasi scop, progresul.

Ce vei descoperi în Academia Milionarilor?

Cine este Vlad Stoica?

Cei care îl cunosc stiu deja ca nu din totdeauna a trait viata pe care o are acum.

Nu a avut norocul sa se nască intr-o familie bogata de afaceristi, asa ca a trebuit sa inceapa totul de la 0.

Pana la varsta de 15 ani aproape toate hainele pe care le purta erau din donatii. In poza puteti sa il vedeti pe Vlad acum 20 de ani alaturi de parintii lui la un eveniment de donare de haine. Nu sunt mai destept ca voi, nu sunt mai talentat ca voi, deci daca eu am reusit, cu siguranta puteti si voi.

La varsta de 18 ani a intrat la Academia de Politie si credea ca si-a atins scopul in viata, dar inca din primele zile in academie si-a dat seama ca ar vrea ca viata sa insemne mai mult decat un concediu pe an, 12 salarii pe an si o pensie la sfarsitul vietii.

Asa ca a cautat non stop modalitati de a ajunge la independenta financiara si cel mai important, LIBERTATE. 

Dupa peste 10 ani in care a incercat multe businessuri si moduri de a face bani a hotarat sa iși adun toata experienta intr-o singura platforma, si anume Academia Milionarilor.

In ultimii 4-5 ani a generat milioane de euro profit din domenii precum crypto, ecommerce sau bursa.

De cativa ani traieste viata pe care dintotdeauna si-a dorit-o si vrea sa shareuiasca cu tot ce l-a ajutat sa ajungă in acest punct.

Alaturi de el, Vlad a ales si profesori cu rezultate concrete.

A construit exact produsul de care ar fi avut nevoie cand a inceput calatoria antreprenoriala.

Materialele din academie o sa salveze ani intregi de esecuri si pierdeti de bani pentru ca exista posibilitatea de a invata direct din greselile lui Vlad.

Remember, oamenii inteligenti invata din greselile altora, nu din greselile lor!

Click pe butonul de mai jos ca să te înscrii în Academia Milionarilor