IDEAL pentru Startup-uri, Soloprenori, Consultanți, Freelanceri, Terapeuți sau Afaceri Locale

Urmărește aici prima lecție din cursul Funnel Starter

Deblochează acum toate lecțiile din curs!

Spune-le și antreprenorilor din cercul tău despre acest material gratuit. Distribuie această pagină într-o postare sau trimite-o cuiva prin mesaj privat.

Ce vei descoperi în această lecție:

Care este structura cursului?

Lecția 1

Conceptul din spatele unui Funnel de Marketing

Explorăm conceptul esențial al funnel-urilor de marketing și cum acestea pot transforma complet modul în care generezi venituri aduse se clienții pe care-i atragi din mediul online. Împărtășim detalii esențiale din experiența noastră, prin care am generat vânzări de peste 4.000.000 de Euro pentru clienți din România, prin utilizarea traficul multichannel adus spre captarea de lead-uri și comunicarea automatizată prin care îți amplifici potențialul de vânzări.

Lecția 2

Resursele Necesare

Intrăm în detalii necesare pentru selecția și utilizarea instrumentelor cruciale în construirea funnel-ului tău. De la alegerea domeniului până la configurarea builder-ului de pagini din funnel, îți oferim o bază solidă pentru a începe. Și totul cu costuri care pot să nu depășească 50 Lei/an.

Lecția 3

Definirea Avatarului Clientului Tău

În această lecție vei înțelege importanța definirii clientul tău ideal ce duc la motivarea achiziției ofertelor tale. Astfel vei înțelege cum să îți aliniezi mesajul la nevoile specifice clientului ideal, pentru a-ți maximiza conversiile și pentru a atrage cei mai potriviți clienți pentru nivelul afacerii tale.

Lecția 4

Scopul unui Magnet de Marketing

Vei descoperi în această lecție cum poți să creezi un magnet de marketing în câteva zeci de minute, cu ajutorul inteligenței artificiale. Vei înțelege de ce este important să oferim informație valoroasă atunci când avem primul contact cu un potențial client, respectiv rolul acestui material digital.

Lecția 5

Crearea primei tale Pagini de Captare de Lead-uri

Află cum să concepi o pagină eficientă de atragere de potențiali clienți, fără să ai nevoie de abilități tehnice avansate. Această pagină va fi primul tău contact cu o viitoare bază de date de potențiali clienți prețioși pentru viitorul afacerii tale. Această lecție va include un bonus interesant pentru tine.

Lecția 6

Setări Tehnice Esențiale

Prin intermediul acestei lecții te vom ghida prin setările tehnice necesare pentru a-ți pune în funcțiune funnel-ul - de la configurarea domeniului până la optimizarea email marketingului. Totul este prezentat pas cu pas, încât doar să urmezi intrucțiunile din lecție.

Lecția 7

Setarea Automatizărilor și Verificarea Sistemului

Am introduc această lecție pentru a-ți prezenta cum te asiguri că tot procesul automat funcționează fără probleme. Vei învâța ce setări trebuie să faci în zona de automatizare și cum le verifici funcționalitatea în cel mai simplu mod.

Lecția 8

Email Marketing Eficient

Dezvăluim secretele creării unei campanii automatizate de email marketing, care să te ajute să livrezi magnetul de marketing imediat ce o persoană se înscrie pe pagina ta. Pornind de la acest pas construiești relații valoroase cu abonații tăi și să îi îndrumi spre ofertele tale ori de câte ori vei avea nevoie sau ori de câte ori vei avea o campanie sau o ofertă nouă.

Lecția 9

Recapitulare și Pașii Următori

Îți prezentăm o serie de indicatori ideali pentru monitorizarea și optimizarea performanței funnel-ului tău. De asemenea, discutăm despre modul prin care poți să direcționezi potențialii clienți către oferte ulterioare.

Lecție BONUS

Cum te promovezi prin Facebook Ads, simplu și ușor

În lecția bonus vei descoperi detalii esențiale despre structura unei postări pe care, de îndată ce o faci pe Facebook, o poți promova spre audiența de unde vei atrage cei mai potriviți clienți pentru afacerea ta. Practic, îți prezentăm cea mai simplă metodă prin care poți rula reclame din platforma de Facebook, fără setări tehnice complicate.

Privacy Policy | Terms & Condition

Copyright 2024. All rights reserved