Ai ratat Webinarul Gratuit?

Vezi înregistrarea înainte să expire.

Zile
Ore
Min
Sec

Vezi Înregistrarea Webinarului: Promovează-te eficient fără să apelezi la o agenție de marketing pentru a atrage clienți noi constant

Ideal pentru Consultanți, Terapeuți, Startup-uri, Soloprenori, Freelanceri sau Afaceri Locale

Descoperă cum să atragi clienți noi și să-ți maximizezi vânzările, fără ajutorul unei agenții de marketing

Prin intermediul acestui curs îți vei construi propria listă cu potențiali clienți la care ajungi ulterior în mod gratuit ori de cate ori ai o ofertă nouă.

Investiția ta:

499 RON

190 Lei

(reducere de 62% pentru o perioadă limitată)

Îți sunt cunoscute situații ca acestea?

Ai mers la o agenție pentru ceva și ei îți propun altceva.

De exemplu tu știi că ai nevoie de un website, iar ei îți propun reclame plătite, servicii foto video, casete luminoase, sau alte soluții, încât ei nu sunt specializați pe construirea de website-uri.

Ai făcut o mulțime de postări și nu le-a văzut nimeni.

Bazat pe ceea ce menționează mulți prestatori de servicii de marketing, ai făcut o mulțime de postări pe rețelele de socializare, dar abia ai prins atenția câtorva clienți, în cel mai bun caz. Asta chiar dacă unele din postări au fost virale și au avut mii de like-uri sau comentarii.

Ai o ofertă genială, dar nu știi de unde să începi.

Aici se regăsesc majoritatea afacerilor mici: consultanții, terapeuții, freelancerii, mulți solopreneuri, afacerile locale, startupuri, autorii de cursuri, organizatorii de evenimente, etc. Ei reușesc cel mult să se promoveze din recomandări și rezistă pe piață doar pentru că sunt recomandați de clienții existenți.

Am salvat mulți clienți aflați în aceaste situații

Aveau oferte extraordinar de bune, fie că erau produse sau servicii, dar nu afla suficientă lume despre ele, încât afacerea lor să reziste pe piață

E chiar dureros să te aflii într-o astfel de situație, mai ales atunci când vezi pe piață oferte mult mai slabe ca a ta, care generează profituri considerabile și nu înțelegi de unde sau cum vin atât de mulți clienți spre acești antreprenori.

Până înțelegi cum funcționează un funnel de marketing

Atunci când vezi cu ochii tăi rezultatele, vei realiza că lucrurile sunt mult mai simple decât credeai

Dar ca să ajungi acolo, trebuie să te convingi. Iar ca să te convingi, trebuie să faci această schimbare în sistemul tău de promovare și de vânzare. Partea cea mai frumoasă e că atunci când înțelegi cum funcționează un funnel, realizezi că de multe ori ai avut tendința să te complici, crezând că marketingul trebuie să fie complicat. Vei vedea cum potențialii clienți vin singuri spre tine. Creând o relație cu aceștia, îi conduci mult mai ușor spre o vânzare efectuată fără efort prea mare, încât vânzarea se bazează pe o decizie educată.

Îți arătăm pas cu pas cum să-ți faci propriul sistem de captare de pontețiali clienți

Vei putea să atragi clienți noi în mod automat și să-ți maximizezi vânzările afacerii tale.

Am creat Funnel Starter - cursul online, special gândit pentru antreprenorii la început de drum, ce nu au făcut încă primii pași spre sistematizare și automatizarea departamentului de promovare din propria afacere.

Care este structura cursului?

Lecția 1

Conceptul din spatele unui Funnel de Marketing

Explorăm conceptul esențial al funnel-urilor de marketing și cum acestea pot transforma complet modul în care generezi venituri aduse se clienții pe care-i atragi din mediul online. Împărtășim detalii esențiale din experiența noastră, prin care am generat vânzări de peste 4.000.000 de Euro pentru clienți din România, prin utilizarea traficul multichannel adus spre captarea de lead-uri și comunicarea automatizată prin care îți amplifici potențialul de vânzări.

Lecția 2

Resursele Necesare

Intrăm în detalii necesare pentru selecția și utilizarea instrumentelor cruciale în construirea funnel-ului tău. De la alegerea domeniului până la configurarea builder-ului de pagini din funnel, îți oferim o bază solidă pentru a începe. Și totul cu costuri care pot să nu depășească 50 Lei/an.

Lecția 3

Definirea Avatarului Clientului Tău

În această lecție vei înțelege importanța definirii clientul tău ideal ce duc la motivarea achiziției ofertelor tale. Astfel vei înțelege cum să îți aliniezi mesajul la nevoile specifice clientului ideal, pentru a-ți maximiza conversiile și pentru a atrage cei mai potriviți clienți pentru nivelul afacerii tale.

Lecția 4

Scopul unui Magnet de Marketing

Vei descoperi în această lecție cum poți să creezi un magnet de marketing în câteva zeci de minute, cu ajutorul inteligenței artificiale. Vei înțelege de ce este important să oferim informație valoroasă atunci când avem primul contact cu un potențial client, respectiv rolul acestui material digital.

Lecția 5

Crearea primei tale Pagini de Captare de Lead-uri

Află cum să concepi o pagină eficientă de atragere de potențiali clienți, fără să ai nevoie de abilități tehnice avansate. Această pagină va fi primul tău contact cu o viitoare bază de date de potențiali clienți prețioși pentru viitorul afacerii tale. Această lecție va include un bonus interesant pentru tine.

Lecția 6

Setări Tehnice Esențiale

Prin intermediul acestei lecții te vom ghida prin setările tehnice necesare pentru a-ți pune în funcțiune funnel-ul - de la configurarea domeniului până la optimizarea email marketingului. Totul este prezentat pas cu pas, încât doar să urmezi intrucțiunile din lecție.

Lecția 7

Setarea Automatizărilor și Verificarea Sistemului

Am introduc această lecție pentru a-ți prezenta cum te asiguri că tot procesul automat funcționează fără probleme. Vei învâța ce setări trebuie să faci în zona de automatizare și cum le verifici funcționalitatea în cel mai simplu mod.

Lecția 8

Email Marketing Eficient

Dezvăluim secretele creării unei campanii automatizate de email marketing, care să te ajute să livrezi magnetul de marketing imediat ce o persoană se înscrie pe pagina ta. Pornind de la acest pas construiești relații valoroase cu abonații tăi și să îi îndrumi spre ofertele tale ori de câte ori vei avea nevoie sau ori de câte ori vei avea o campanie sau o ofertă nouă.

Lecția 9

Recapitulare și Pașii Următori

Îți prezentăm o serie de indicatori ideali pentru monitorizarea și optimizarea performanței funnel-ului tău. De asemenea, discutăm despre modul prin care poți să direcționezi potențialii clienți către oferte ulterioare.

Lecție BONUS

Cum te promovezi prin Facebook Ads, simplu și ușor

În lecția bonus vei descoperi detalii esențiale despre structura unei postări pe care, de îndată ce o faci pe Facebook, o poți promova spre audiența de unde vei atrage cei mai potriviți clienți pentru afacerea ta. Practic, îți prezentăm cea mai simplă metodă prin care poți rula reclame din platforma de Facebook, fără setări tehnice complicate.

Funnel Starter - Creează-ți propia bază de date de potențiali clienți cu ajutorul unui funnel de marketing

Investiția ta:

499 RON

190 Lei

(reducere de 62% pentru o perioadă limitată)

Ce așteptări poți să ai de la acest curs?

Ce spun oamenii pe care i-am ajutat

Adi Petrașca și Nicu Știrbescu

Cine suntem noi?

Împreună am reușit să realizăm lansări de sute de mii de euro pentru mai multe startup-uri și proiecte, generând în 3 ani vânzări de peste 4 milioane de Euro pentru clienții noștri. Totul prin intermediul funnelurilor de marketing și de vânzări.

Cu un background în ecommerce, unde aveam propriile noastre magazine cu produse fizice lansate pe piața din SUA, am reușit să înțelegem cât de important este să ajungi să rezolvi probleme sau nevoi prin intermediul ofertelor noastre și nu doar să aducem pe piață produse la întâmplare.

Am dezvoltat astfel o pasiune pentru aria de marketing și de promovare online, investind tot mai mult timp, energie și bani în dezvoltarea abilităților noastre din această arie.

După lansările de succes pe care le-am coordonat ca agenție de marketing, am descoperit că abordarea noastră poate fi aplicată cu succes în multe tipuri diferite de afaceri.

Astfel am început să împărtășim cunoștințele noastre prin cursuri și materiale educative, pe care acum le punem la dispoziția ta și a tuturor celor interesați să înțeleagă beneficiile promovării online prin intermediul funnelurilor de marketing.

Prin intermediul materialelor noastre educative, te ajutăm să înțelegi cum să duci clienții tăi de la o afacere fizică, unde clientul intră pe ușă, la o experiență similară pe internet, dar unde potențialul de a ajunge la mai mulți clienți este imens. Pentru asta folosim o strategie de marketing simplă și eficientă. Uneori agențiile de marketing complică lucrurile, dar noi îți arătăm cum să le faci mai ușor și eficient.

Cui îi este dedicat cursul Funnel Starter?

Acest curs este pentru tine dacă ești:

Ai risc zero la achiziționarea cursului Funnel Starter

Ca să facem lucrurile și mai simple, îți oferim garanția celor 14 zile în care, dacă nu ești mulțumit de informațiile din curs, noi îți returnăm 100% din suma plătită.

Atât de mare încredere avem în ceea ce am pus în curs încât putem oferi liniștiți această garanție. Dacă pentru orice motiv vrei să te retragi și să primești banii înapoi, ai la dispoziție aceste două săptămâni să o faci.

Cele mai frecvente întrebări

Cursul este ideal pentru antreprenori, proprietari de afaceri mici, pasionaților de marketing și oricăror persoane care doresc să învețe cum să creeze și să optimizeze funnel-uri de marketing pentru a crește potențialul unei afaceri prin captarea de potențiali clienți din mediul online. Partea frumoasă este că nu sunt necesare cunoștințe anterioare de marketing digital, încât am creat instrucțiunile pe interesul tuturor.

Vei învăța fundamentele creării unui funnel de marketing eficient, de la înțelegerea călătoriei clientului, la dezvoltarea unui magnet de marketing atractiv și implementarea strategiilor de email marketing, până la tehnicile de automatizare, monitorizare și optimizare a funnel-ului tău.

Nu este necesar să ai cunoștințe tehnice avansate. Cursul a fost conceput pentru a fi accesibil oricăror persoane care au abilități uzuale de folosire a unui calculator. Cursul include instrucțiuni pas cu pas, inclusiv pentru partea tehnică, precum și recomandări de unelte și platforme ușor de utilizat.

Cursul este auto-ghidat, permițându-ți să înveți în propriul ritm. Majoritatea cursanților finalizează materialul în câteva zile, dedicând 1-2 ore pe zi pentru studiu și aplicarea conceptelor. Vei avea aproximativ 4 ore de conținut filmat cu pași practici, acționabili. 

Consultanța cu noi are costuri suplimentare, însă vei putea să ne adresezi întrebările tale pe email la adresa hello@smartstart.ro, unde vom răspunde în limita timpului disponibil.

Ai nevoie de suport personalizat?
Scrie-ne și găsim împreună soluții personalizate sub formă de consultanță privată 1 la 1 sau sub formă de webinarii de grup în comunitatea plătită care va fi disponibilă în viitorul apropiat și doar pentru cei care se alătură cursului.

Cu toate că suntem siguri că vei înțelege valoarea pe care o oferim și portițele pe care le deschide acest curs, spre următoarele materiale pe care le pregătim, în cazul în care constanți că acest curs nu îți oferă ceea ce te așteptai oferim o garanție de satisfacție de 14 de zile. Dacă simți că materialele noastre nu îți satisfac așteptările, în termen de 14 zile poți solicita o rambursare completă a sumei pe care ne-ai plătit-o pentru contravaloarea cursului.

Imediat după achiziție, vei primi instrucțiunile necesare pe email pentru a accesa platforma noastră de învățare online, unde poți accesa toate materialele cursului. De îndată ce te vei loga, vei avea acces la lecțiile înregistrate pe care le vei putea urmări oricând dorești, iar sub fiecare lecție vei găsi după caz intrucțiuni sau materiale necesare pașilor practici. 

Absolut! Cursul este optimizat pentru a fi accesat de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, inclusiv smartphone-uri, tablete și computere, permițându-ți să înveți oricând și oriunde.

Dacă nu ai un domeniu web, acesta va aduce un cost de aproximativ 50 de Lei. Suplimentar, îți oferim soluții gratuite pentru toți pașii următori, dar dacă vrei să accelerezi procesul de promovare, poți oricând să iei în considerare un buget de promovare care să fie confortabil pentru tine ca investiție. 

Ești pregătit să atragi clienți noi prin
propriul funnel de marketing?

Promovarea devine extraordinar de eficientă atunci când vei avea tot sistemul implementat și funcțional. Aceasta este cea mai bună decizie pe care o poți lua dacă vrei să înțelegi cum poți maximiza vanzările afacerii tale simplu, ușor, sistematizat și fără eforturi costisitoare sau consumatoare de timp și energie. Mai mult, vei câștiga rapid vizibilitate și autoritate pentru brandul pe care-l reprezinți, având posibilitatea să ajungi oricând cu un mesaj nou spre persoanele pe care le vei avea în baza ta de date.

Investiția ta:

499 RON

190 Lei

(reducere de 62% pentru o perioadă limitată)

Privacy Policy | Terms & Condition

Copyright 2024. All rights reserved