Logo for SmartStart.ro by Adi Petrasca Nicu Stirbescu Funnel Academy

Bine ai venit în programul de afiliere oferit de Smart Start.ro

Iți mulțumim pentru interesul de a colabora în vederea promovarii ofertelor noastre, iar în continuare îți prezentăm proiectul Funnel Academy și avantajele acestei colaborări.

Ce bonusuri ai la sistemul de promovare al cursului Funnel Academy?

Platforma de promovare este construită pe un sistem de afiliere. Acest sistem monitorizează persoanele care intră în funnel și se înscriu la cursul Funnel Academy prin intermediul link-ului propriu pe care ți-l vom genera după ce completezi formularul de mai jos.

Pentru fiecare persoană căreia îi recomanzi oricare din ofertele și/sau cursurile noastre și care se confirmă într-o comandă, primesti 20% din suma achitată de cursant.

Cum funcționează sistemul nostru?

Ne dorim ca toate persoanele care ne promovează proiectul și ofertele să înțeleagă cu adevărat valorile comunității noastre și să realizeze faptul că oferim ajutor, nu doar o oportunitate.

Înainte să începi să promovezi orice ofertă marca Smart Start trebuie să știi că NU ne este caracteristică metoda spam. Ne place să atragem oamenii potriviți, care sunt dedicați, vor să fie ajutați și sunt dispuși să depună munca necesară pentru a transforma timpul lor liber într-un venit real, constant.

Prin intermediul linkurilor tale proprii de afiliat, îți sugerăm ca și tu să recomanzi audienței tale să se se documenteze asupra materialelor noastre.

Planul pe care îl abordăm

Odată ce persoanele cărora le recomandăm să se înscrie la oricare din magneții noștri de marketing, acestea își introduc adresa de email în squeeze page-ul nostru și sunt preluate automat prin sistemul nostru de email marketing și sunt ghidațe spre informațiile de educare și explicare a avantajelor de a urma cursurile sau workshop-urile noastre. Considerăm că este important să urmărești cu propria adresă de email acest sistem, pentru a vedea cum funcționează și care sunt materialele pe care le primesc cei care se abonează. Astfel vei putea să fi foarte apropiat de tot ceea ce prezentăm.

În ultima etapă a lansării poți să le recomanzi celor interesați avantajele pe care le regăsești pe pagina de descriere a cursului cât și să le oferi, dacă vrei, bonusurile personale pentru a se înscrie prin intermediul link-ului personal de afiliat. De multe ori, oferirea unei cărți, a unui serviciu sau a unui curs propriu, poate însemna pentru ei o valoare suplimentară extraordinară, ocazie cu care te poți asigura că ei fac achiziția prin intermediul linkului tău de vânzare.

 
 
 

Suport

Afilierea se face la conversie, adica cel de pe link-ul caruia se inscrie persoana in final, lui i se atribuie comisionul de afiiere. Daca persoanele carora le recomanzi orice ofertă, nu interactioneaza cu link-ul altui afiliat si achizitioneaza prin intermediul link-ului nostru, acea conversie va figura tot la tine. 

Îți vom oferi sfaturi și indicații despre cum să promovezi, astfel că vei putea face asta și fără experiență. Vom posta diferite strategii pe care le poți folosi indiferent de resursele tehnice pe care le ai la dispoziție.

 

De ce ai recomanda cursul Funnel Academy?

Credem că avantajele cursului Funnel Academy sunt enorme. Îți prezentăm în continuare viziunea noastră.

În primul rând îi ajutăm pe cursanți să nu își irosească cel mai prețios lucru din viața lor, timpul. Au toată informația pentru acest business într-un singur loc. Al doilea aspect ca importanță este faptul că îi ajutăm pe cursanți să nu piardă bani.

Prin evitarea greșelilor pe care noi le-am făcut deja punem la dispoziție o multitudine de tool-uri gratuite și resurse pentru cărțile cursanților. Ei trebuie doar să aplice toate ideile din curs.

Beneficiile pe care programul Funnel Academy le oferă sunt enorme pentru comunitatea unde cursanții vor alege să își construiească propriile funnel-uri de vânzări. Ne dorim să aducem un impact pozitiv în viața tuturor celor care aleg să ni se alăture. 

Ce ai de făcut în continuare?

  • Te înscrii în programul de afiliere completând formularul de mai jos.
  • Primești link-ul unic de afiliat unde poți trimite trafic.
  • Promovezi programul nostru recomandând descărcarea ghidului gratuit Funnel Academy.
  • Primești 20% din prețul cursului pentru fiecare persoană înscrisă din link-ul tău de afiliat.

Ai întrebări?

Dacă ai întrebări, nelămuriri sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit până acum, te invităm să ne contactezi la adresa de email hello@smartstart.ro