Descoperă modelul de afacere online garantat să îți aducă vânzări considerabile

Cu Adrian Petrasca și Nicolae Știrbescu
“În ultimii 3 ani am generat peste 4 milioane de euro,
pentru clienții noștri din România, prin funneluri de vânzare.”

6 pași prin care îți dezvolți propriul funnel de vânzări cu ajutorul căruia poți genera milioane de euro

Webinarul are loc:

Joi, 29 Decembrie - Ora 19:00

×
Te așteptăm la Webinarul Live!
Scrie mai jos numele tău și adresa ta de email principală ca să te înregistrezi gratuit la Webinar.
Zile
Ore
Min
Sec

Spune-le și prietenilor tăi despre acest webinar gratuit. Distribuie această pagină într-o postare sau trimite-o cuiva prin mesaj privat.

Acest Webinar este pentru tine dacă:

Vino la Webinar și:

Înscrie-te Acum la Webinarul Gratuit

×
Te așteptăm la Webinarul Live!
Scrie mai jos numele tău și adresa ta de email principală ca să te înregistrezi gratuit la Webinar.
Zile
Ore
Min
Sec

Cine suntem noi?

Ne-am cunoscut prin intermediul unor colaborări, unde i-am ajutat pe prietenii noștri să își lanseze cursuri online în România, ce le-au generat vânzări de peste 4 milioane de Euro. 

Am construit împreună mai multe funneluri de vânzare și am dezvoltat abilități în multe arii ale online-ului, abilități pe care le vom putea împărtăși cu tine în Webinarul Gratuit.

Numele meu este Adrian Petrasca

Viața reală din antreprenoriat a început în 2016. Atunci am făcut un curs prin care am învățat să vând produse fizice pe Amazon USA – cea mai complexă piață din lume. Eram corporatist, fost inginer constructor, dar mai lucrasem și în administrarea unor clinici medicale. 

Încercasem mai multe abordări ale carierei, însă ceva nu se lega. Îmi doream ceva mai bun de la viață și am simțit că acel curs din 2016 îmi va aduce ceva bun în anii ce vor urma.

Așa a și fost, încât cunoștințele pe care le-am acumulat rapid nu doar că m-au ajutat să dezvolt mai multe investiții în ecommerce, dar au captat atenția antreprenorilor pe care i-am promovat ca marketer afiliat, devenind pentru aceștia afiliatul lor de top.

După mai multe campanii de afiliere unde foloseam funneluri de vânzări, am fost cooptat să colaborez direct ca parte din noua echipă pe care am format-o și unde l-am cunoscut pe Nicu Știrbescu, alături de care am generat peste 4 milioane de euro în vânzări, pentru clienții noștri

Numele meu este Nicolae Știrbescu

De când am pus mâna pe primul calculator am rezonat foarte mult cu tehnologia chiar dacă la acea vreme PC-urile nu erau atât de performante și nici telefoane mobile nu prea existau.

Am urmat un parcurs interesant în care am descoperit treptat tehnologiile din ziua de azi. Totul s-a schimbat când am avut prima dată acces la internet. Am fost fascinat de tot ce înseamnă web și de cum internetul capta atenția oamenilor de la an la an.

Adevăratele provocări au pornit undeva prin 2017 când am început pentru prima dată să fac bani online pentru că deja vedeam o grămadă de oportunități. Am învățat să vând online produse pe Amazon și să fac eCommerce în piața internațională.

Totul mergea conform planului dar simțeam că ceva nu se leagă, simțeam că nu cunosc niște aspecte esențiale despre ce înseamnă să vinzi în online.

În acea vreme aveam și un job full time în corporație unde producem bani pe care îi investeam în afacere. Încercam din răsputeri să fac trecerea de la angajat la antreprenor.

Încet încet am reușit să ies din corporație dar am dat de nenumărate alte provocări care m-au ajutat să evoluez și să înțeleg cum funcționează dinamica vânzărilor online, ce înseamnă marketingul online și cum se face.

Înscrie-te la Webinarul Gratuit și vei descoperi care sunt pașii unui funnel de vânzare, cea mai eficientă metodă prin care generezi vânzări automate și comisioane de zeci de mii de euro pe an

×
Te așteptăm la Webinarul Live!
Scrie mai jos numele tău și adresa ta de email principală ca să te înregistrezi gratuit la Webinar.
Zile
Ore
Min
Sec