ATENȚE! Acest ghid îți poate deschide ușa către o afacere mai profitabilă...

Ideal pentru antreprenori, soloprenori, traineri, coach și startup-uri ce vor să se promoveze eficient prin funneluri de vânzări

Descoperă cum poți să atragi mereu clienți noi spre afacerea ta

printr-o strategie simplă de marketing online și sisteme automate de vânzare

PRIMUL PAS: Completează formularul...

Vei primi un email cu link-ul de acces către eBookul tău de îndată ce completezi formularul și apeși pe butonul roșu.

Spune-le și prietenilor tăi despre acest eBook gratuit. Distribuie această pagină într-o postare sau trimite-o cuiva prin mesaj privat.

Acest material este pentru tine dacă:

Descarcă acum eBook-ul Gratuit:

De ce să citești Ghidul PDF?​

Descarcă acum eBook-ul Gratuit:

Cine suntem noi?

Noi suntem Adrian Petrasca și Nicu Stirbescu. Ne-am cunoscut prin intermediul unor colaborări, unde i-am ajutat pe prietenii noștri de la Amazonienii, GoPublish și DoAds să își lanseze ofertele lor în România, oferte ce le-au generat vânzări de peste 4 milioane de Euro.

Amândoi venim dintr-un mediu antreprenorial pe care l-am cunoscut datorită incapacității de a ne adapta la statutul de angajat. Aveam afacerile noastre proprii în aria de eCommerce, vânzând produse fizice pe cea mai complexă piață din lume, în USA.

Competitivitatea acestei piețe ne-a ajutat să dezvoltăm abilități de marketing adiacente, ajungând să conștientizăm că atât partea de affiliate marketing cât și cea de prestare de servicii este mai profitabilă decât vânzarea de produse fizice ce necesită logistică, respectiv costuri considerabile de a muta marfa între continente.

Astfel, pe baza cunoștințelor dobândite, am fost provocați să participăm în lansarea unui proiect ce inițial era gestionat de agenții complexe de marketing cu zeci de angajați.

După prima lansare, am generat vânzări de peste 300.000 de Euro. Am replicat același sistem de promovare bazat pe funneluri de marketing pentru mai multe proiecte, cu bugete diferite, iar succesul a fost asemănător.

Este exact sistemul pe care îl foloseam și în affiliate marketing, promovând ofertele terților, ce la o scară mult mai mică ne-a ajutat să transformăm investiții de mii de euro, în profituri de ordinul zecilor de mii de euro, însă sistemul este testat și funcțional chiar și fără un buget de marketing, folosind trafic organic din social media.

Ne vei putea cunoaște și mai bine în cadrul webinarului live, unde te vei convinge direct dacă acest sistem de promovare online este pretabil pentru afacerea ta.

Iar până atunci, vei putea parcurge o serie de materiale bonus care te vor ajuta să înțelegi și mai ușor cum am adaptat conceptul de funneluri pe piața din România.

Descarcă acum eBook-ul Gratuit