Cu Adi Petrasca și Nicu Știrbescu
“Am ajutat mai multe startup-uri și proiecte să genereze lansări de sute de mii de euro, prin funneluri de vânzări.”

Descoperă cum poți să te promovezi eficient fără să apelezi la o agenție de marketing pentru a atrage clienți noi constant

Ideal pentru consultanți, traineri, terapeuți, startup-uri, freelanceri sau afaceri locale

Webinarul are loc:

Marți, 20 Februarie
Ora 19:00
Zile
Ore
Min
Sec
Spune-le și antreprenorilor din cercul tău despre acest webinar gratuit. Distribuie această pagină într-o postare sau trimite-o cuiva prin mesaj privat.

Înscrie-te acum la Webinarul Live și:

Înscrie-te aici la Webinarul Gratuit:

Zile
Ore
Min
Sec

Acest Webinar este pentru tine dacă:

Cine suntem noi?

Noi suntem Adrian Petrasca și Nicu Stirbescu. Ne-am cunoscut prin intermediul unor colaborări, unde i-am ajutat pe prietenii noștri dintre care amintim Amazonienii, GoPublish sau DoAds, să își lanseze ofertele lor în România, oferte ce le-au generat vânzări de peste 4 milioane de Euro.

Amândoi venim dintr-un mediu antreprenorial pe care l-am cunoscut datorită incapacității de a ne adapta la statutul de angajat. Aveam afacerile noastre proprii în aria de eCommerce, vânzând produse fizice pe cea mai complexă piață din lume, în USA.

Competitivitatea acestei piețe ne-a ajutat să dezvoltăm abilități de marketing adiacente, ajungând să conștientizăm că atât partea de affiliate marketing cât și cea de prestare de servicii este mai profitabilă decât vânzarea de produse fizice ce necesită logistică, respectiv costuri considerabile de a muta marfa între continente.

Astfel, pe baza cunoștințelor dobândite, am fost provocați să participăm în lansarea unui proiect ce inițial era gestionat de agenții complexe de marketing cu zeci de angajați.

După prima lansare, am generat vânzări de peste 300.000 de Euro. Am replicat același sistem de promovare bazat pe funneluri de marketing pentru mai multe proiecte, cu bugete diferite, iar succesul a fost asemănător.

Este exact sistemul pe care îl foloseam și în affiliate marketing, promovând ofertele terților, ce la o scară mult mai mică ne-a ajutat să transformăm investiții de mii de euro, în profituri de ordinul zecilor de mii de euro, însă sistemul este testat și funcțional chiar și fără un buget de marketing, folosind trafic organic din social media.

Ne vei putea cunoaște și mai bine în cadrul webinarului live, unde te vei convinge direct dacă acest sistem de promovare online este pretabil pentru afacerea ta.

Iar până atunci, vei putea parcurge o serie de materiale bonus care te vor ajuta să înțelegi și mai ușor cum am adaptat conceptul de funneluri pe piața din România.

Înscrie-te aici la Webinarul Gratuit:

Zile
Ore
Min
Sec